Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη

Την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη η κηδεία του πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη Facebook Twitter
0

Την Κυριακή 15/1 θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη, στις 3.00 μ.μ., η κηδεία του εκλιπόντος Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη.

 

Η σορός του Κυριάκου Αμοιρίδη αναχώρησε από τη Βραζιλία, έπειτα από επιμνημόσυνη τελετή που τελέστηκε την Τρίτη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Αμανατίδης. Παράλληλα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί στην Μπραζίλια επιμνημόσυνη δέηση στον καθεδρικό ναό για τον εκλιπόντα πρέσβη, όπου και εκεί θα παραστούν εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, μέλη της ελληνικής κοινότητας, ο μητροπολίτης Μπουένος Άιρες και έξαρχος Νοτίου Αμερικής κ. Ταράσιος, αλλά και εκπρόσωποι της βραζιλιάνικης πολιτικής ηγεσίας και του διπλωματικού σώματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

Ελλάδα / Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

«Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από νεοναζί» - Μητέρα 16χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Salonica» στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας 124 αρχεία συνομιλιών από το Telegram
LIFO NEWSROOM