Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση στα Τρίκαλα

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε πλήρη αποσύνθεση στα Τρίκαλα Facebook Twitter
0

Το πτώμα ενός άντρα σε πλήρη αποσύνθεση βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε αγροτική περιοχή χωριού των Τρικάλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το trikalaola.gr, ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος καθάριζε τα χόρτα από το αγρόκτημά του, εντόπισε το πτώμα σε αγροτική περιοχή στη Ράξα Τρικάλων, στην υπό κατασκευή οδό Ε 65. Η σορός βρισκόταν δίπλα σε ένα μικρό κανάλι και σε κρυφό σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola, η αστυνομία πιστεύει πως ανήκει σε έναν 57χρονο άντρα από τον Άγιο Νικόλαο Πύλης, με βάση προσωπικά στοιχεία που βρέθηκαν στο σημείο.

Η εξαφάνιση του 57χρονου είχε δηλωθεί πριν από περίπου 10 μέρες. Ωστόσο, το trikalaola επισημαίνει ότι το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, δεν έχει καμία σχέση με τον τόπο κατοικίας του άντρα.

Έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου και θα ληφθεί γενετικό υλικό προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση. Μέχρι στιγμής, δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, όπως προσθέτει το trikalaola, εάν πρόκειται τελικά για τον 57χρονο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας ήταν γνωστός στην αστυνομία και την είχε απασχολήσει στο παρελθόν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM