Θεσσαλονίκη: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η ερπετολόγος - Πώς τη δάγκωσε η οχιά

Θεσσαλονίκη: Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση η ερπετολόγος - Πώς τη δάγκωσε η οχιά Facebook Twitter
Φωτ.αρχείου: Eurokinissi
0

Στο πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης η ερπετολόγος, την οποία δάγκωσε οχιά.

Η 39χρονη παραμένει στην Α' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Μετά το τσίμπημα του φιδιού έπαθε αναφυλακτικό σοκ το οποίο, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.

Πώς τη δάγκωσε η οχιά

Η 39χρονη εκλήθη χθες να παράσχει τις υπηρεσίες της στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, όπου εντοπίστηκε η οχιά.

Ειδικότερα, ο διευθυντής του σχολείου βρήκε το φίδι και κάλεσε την Πυροσβεστική, που τον ενημέρωσε ότι χρειάζεται ερπετολόγος και έτσι η γυναίκα κλήθηκε να μεταβεί στο σημείο.

Στην προσπάθεια της να πιάσει την οχιά, εκείνη τη δάγκωσε.

Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου προχώρησε στη διασωλήνωσή της καθώς η υγεία της παρουσίασε σημαντική επιδείνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απαγόρευση social media για ανηλίκους κάτω των 16 ετών στην Ελλάδα εξετάζει η κυβέρνηση

Ελλάδα / Απαγόρευση social media για παιδιά κάτω των 16 ετών στην Ελλάδα εξετάζει η κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε σε ομλία του, ότι: «Σκεφτόμαστε την απαγόρευση της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την ηλικία των 16 ετών και κάτω, όπως γίνεται και στην Αυστραλία»
LIFO NEWSROOM