Θεσσαλονίκη: Ρεκόρ επισκεπτών στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό "Γεώργιος Αβέρωφ"

Θεσσαλονίκη: Ρεκόρ επισκεπτών στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό "Γεώργιος Αβέρωφ" Facebook Twitter
0

Τον αριθμό-ρεκόρ των 52.000 έφτασαν οι επισκέπτες του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου Θωρηκτού «Γεώργιος Αβέρωφ», μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.


Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης του Θωρηκτού, αρχιπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού, Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος, ο αριθμός αυτός ξεπέρασε κάθε προσδοκία του υπουργείου Άμυνας, του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αλλά και όσων σχεδίασαν και ολοκλήρωσαν το εγχείρημα της πλωτής μετάβασης.


Πρόσθεσε, δε, ότι οι επισκέπτες είναι περισσότεροι από αυτούς που καταγράφονται στη φυσική θέση του πλοίου, στην Αθήνα, μέσα σε ένα έτος.


Υπενθυμίζεται, ότι, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, το «Γ. Αβέρωφ» θα παραμείνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των σχολείων και των πολιτών που θέλουν να το επισκεφθούν.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ NASA

Ελλάδα / Ο Βίκτωρας Γιαννικόπουλος, μετά το σχολείο, ασχολείται με την αποστολή που ετοιμάζει από κοινού με τη NASA

Ένα 15χρονο αγόρι από την Ελλάδα, μαθητής Γ’ Γυμνασίου, έχει τραβήξει την προσοχή με το ενδιαφέρον του για την κβαντική φυσική και τη φιλόδοξη ερευνητική του ιδέα, την οποία παρουσίασε στη NASA και πλέον την αναπτύσσουν από κοινού
THE LIFO TEAM