Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε φοιτητή για πάρτι τα ξημερώματα

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 3.000 ευρώ σε 21χρονο για κορωνοπάρτι Facebook Twitter
Pixabay - Φωτογραφία Αρχείου
0

Στη σύλληψη ενός νεαρού φοιτητή από τη Γαλλία προχώρησαν τα ξημερώματα του Πάσχα οι αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς διοργάνωσε κορωνοπάρτι. 

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thestival, έπειτα από καταγγελία αστυνομικοί πήγαν σε διαμέρισμα της οδού Ικτίνου όπου και διαπίστωσαν ότι υπήρχε σε εξέλιξη πάρτι νεαρών φοιτητών από το εξωτερικό.

Συνελήφθη ο 21χρονος διοργανωτής και του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.

Σε βάρος των 8 συμμετεχόντων βεβαιώθηκαν παραβάσεις για άσκοπη μετακίνηση και καλούνται να πληρώσουν 300 ευρώ έκαστος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM