Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας, μέσα σε όγκο νερών στη Θεσσαλονίκη, σε κοντινή απόσταση από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου το οποίο παρασύρθηκε νωρίτερα από τα ορμητικά νερά, στη διάρκεια της σφοδρής νεροποντής που έπληξε την πόλη.

 

Τον αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων άντρα εντόπισε κάτοικος της περιοχής, σε απόσταση περίπου 300 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο, κοντά στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

 

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Διασώστες του ΕΚΑΒ για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

 

Πλημμύρισαν Σταυρούπολη και Πολίχνη- Παρασύρθηκαν ΙΧ, νερά μπήκαν σε καταστήματα
 

Στην διάρκεια της ισχυρής βροχόπτωσης, που σημειώθηκε μετά το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στις γύρω περιοχές, κατά διαστήματα έπεσε και χαλάζι, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν ισόγεια καταστήματα και δρόμοι και να σημειωθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

 

Το ξαφνικό μπουρίνι έπληξε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα σταδιακά και κατά διαστήματα και σε ορισμένες περιοχές, κυρίως στη Σταυρούπολη, στη Νεάπολη και γενικότερα στη δυτική Θεσσαλονίκη, τα καιρικά φαινόμενα ήταν εντονότερα, σε σχέση με το κέντρο της πόλης.

 

Ιδιοκτήτες καταστημάτων και ισόγειων κατοικιών επικοινωνούν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων και την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών δέντρων.