Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης– Δωρίζουν τα όργανα οι γονείς του

Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης– Δωρίζουν τα όργανα οι γονείς του Facebook Twitter
Φωτ: Unsplash
0

Πέθανε ο 16χρονος ποδηλάτης που είχε παρασυρθεί από όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη.

Το ατύχημα συνέβη την περασμένη Πέμπτη στη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δενδροποτάμου, στους Αμπελόκηπους.

Επί οκτώ ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το grtimes, οι γονείς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά των οργάνων του.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, στο συγκεκριμένο δρόμο σημειώνονται συχνά ατυχήματα καθώς οι οδηγοί γενικότερα συνηθίζουν να αναπτύσσουν μεγαλύτερη ταχύτητα από το επιτρεπόμενο όριο.

Υπενθυμίζεται ότι την ίδια ημέρα είχε παρασυρθεί από όχημα ένας 13χρονος, στο Πανόραμα και μία 15χρονη στη Σταυρούπολη, με τον 13χρονο να είναι καλά πλέον στην υγεία του μετά από νοσηλεία σε ΜΕΘ του Παπαγεωργίου και στη συνέχεια σε απλή κλίνη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM
ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM