Θεσσαλονίκη: Το ουζερί ανήκε στον 55χρονο που μαχαίρωσε τον μάγειρα για ένα κοντοσούβλι

Θεσσαλονίκη: Το ουζερί άνηκε στον 55χρονο που μαχαίρωσε τον μάγειρα για ένα κοντοσούβλι Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία ήρθαν στη δημοσιότητα για την υπόθεση με την επίθεση στο ουζερί στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης με αφορμή ένα κοντοσούβλι. 

Στο MEGA μίλησε ο δικηγόρος του 55χρονου που μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 65χρονο μάγειρα στη Θεσσαλονίκη και έδωσε πληροφορίες σχετικά με το βίαιο περιστατικό. 

Ο συνήγορος του κατηγορούμενου είπε ότι ο πελάτης του πριν κάποιο καιρό ήταν ο ιδιοκτήτης του ουζερί στη Μενεμένη μαζί με τη γυναίκα που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Για φορολογικούς λόγους ωστόσο, ο ίδιος μεταβίβασε το κατάστημα στη γυναίκα. Μετά από κάποιο καιρό ωστόσο το μαγαζί άλλαξε και πάλι χέρια και η γυναίκα το μεταβίβασε σε τρίτο άτομο. 

Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της επίθεσης με αφορμή το κοντοσούβλι 

Αφορμή για την επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη στάθηκε μια μερίδα κοντοσούβλι η οποία δεν ικανοποιούσε τον πελάτη του ουζερί. Το θύμα της βίαιης επίθεσης αφού πήρε εξιτήριο μίλησε στο STAR για όσα πέρασε. «Ζω από θαύμα», είπε ο 65χρονος.  

«Εδώ είναι το μαχαίρι. Είναι τρεις πόντους μέσα. Είχα Άγιο, μάλλον», είπε ο 65χρονος μάγειρας δείχνοντας τα τραύματά του.  

«Μου λέει θέλω κοντοσούβλι, μου λέει είναι σημερινό το κοντοσούβλι; Λέω ''επιμένω σου είπα και στην αρχή''. Μου λέει είναι σημερινό; Ναι, πάλι. ''Ε όχι'' λέει. Άρχισε να μου βρίζει τη μάνα, άρχισε να βρίζει τη μάνα του αφεντικού, ό,τι έβγαινε από το στόμα του, λέω ''ώπα, δεν θα μου βρίζεις τη μάνα μου. Είμαι 65 χρονών, λίγο σεβασμό, σε βλέπω που έχεις πιει αλλά σταμάτα'' είπα. Δεν σταματούσε, αρπάζει το πιρούνι και κάνει το πιρούνι έτσι, σαν αυτούς που πάνε να παλέψουνε», είπε ο μάγειρας για όσα προηγήθηκαν του μαχαιρώματος που δέχτηκε.  

Στη συνέχεια ο 65χρονος κατάφερε να αποσπάσει από τον δράστη το πιρούνι αλλά ο θύτης τότε του επιτέθηκε κρατώντας μαχαίρι. «Και κάνει μία έτσι με όλη την ψυχή του. Δηλαδή σαν να έριξε σε κρέας σκοτωμένο. Τέτοιο άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί. Αυτή η εικόνα έχει μείνει στα μάτια μου. Δεν μπορώ να τη βγάλω. Όποτε βλέπω μαχαίρι μου βγαίνει αυτό. Δεν τρώω πια με μαχαίρι, μόνο με κουτάλα», συμπλήρωσε ο μάγειρας από τη Θεσσαλονίκη.  

Παραδόθηκε ο δράστης επίθεσης με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη  

Την Τρίτη ο 52χρονος φερόμενος ως δράστης που καταζητούνταν, παρουσιάστηκε μαζί με τον δικηγόρο του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθη.   

Μετά το περιστατικό ο 65χρονος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε, ενώ ο 52χρονος είχε διαφύγει και αναζητούνταν από τις αρχές. Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Ελλάδα / Ελευθερία του Τύπου: Έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την κατάσταση στην Ελλάδα

Το Στέιτ Ντιπάρτμπεντ συντάσσει ξεχωριστή σχετική έκθεση «για όλα τα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και για όλες τις χώρες που λαμβάνουν βοήθεια, σύμφωνα με τον Νόμο περί Εξωτερικής Βοήθειας του 1961 και τον Νόμο περί Εμπορίου του 1974»
LIFO NEWSROOM
Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

Ελλάδα / Φωτιές στη Χίο: Το 22% του νησιού έχει καεί από το 2016 – Ρεκόρ καταστροφών το 2025

H Ελλάδα καταγράφει ήδη πάνω από 454.000 στρέμματα καμένα έως τις 19 Αυγούστου, γεγονός που κατατάσσει το 2025 ως την πέμπτη χειρότερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών, επισημαίνει ο Κώστας Λαγουβάρδος
LIFO NEWSROOM