Θεσσαλονίκη: «Η Έμμα ζούσε όταν έγινε η κλοπή - Πιθανότατα έχει καταγραφεί από τις κάμερες»

Θεσσαλονίκη: «Η Έμμα ζούσε όταν έγινε η κλοπή - Πιθανότατα έχει καταγραφεί από τις κάμερε» Facebook Twitter
0

Την πεποίθηση πως θα βρεθεί ο δράστης της κλοπής 1.500 ευρώ της 21χρονης Έμμας ενόσω εκείνη βρισκόταν αιμόφυρτη στην άσφαλτο, μετά την παράσυρσή της από τον 26χρονο, εξέφρασε ο δικηγόρος της οικογένειάς της. 

Όπως είπε στην ΕΡΤ ο Νικόλαος Ρουσσόπουλος, η κοπέλα ζούσε όταν έγινε η κλοπή, κάτι το οποίο πιθανότατα έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Σύμφωνα με τον κ. Ρουσσόπουλο, η κοπέλα είχε μαζί της αυτό το ποσό για να πληρώσει την κτηνιατρική κλινική όπου νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες το σκυλάκι της. Το τσαντάκι μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά της διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα όταν η κοπέλα χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο.

«Την στιγμή εκείνη η Έμμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις. Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες» είπε.

Και πρόσθεσε: «Επειδή η κάμερα έχει πολύ συγκεκριμένο πεδίο καταγραφής, να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως “έπιασε” τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα "χτυπητό" χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».

«Από το υλικό που έχει συλλεγεί και υπάρχει, αυτά που λέει ο δράστης είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας» τόνισε ο ίδιος, αναφερόμενος στα όσα ισχυρίζεται ο οδηγός του αυτοκινήτου. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ