Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε «σπίτι» του ο σκύλος - μασκότ των Λαδάδικων που είχε υποστεί κακοποίηση

Θεσσαλονίκη: Επέστρεψε «σπίτι» του ο σκύλος - μασκότ των Λαδάδικων που είχε υποστεί κακοποίηση Facebook Twitter
0

Στο «σπίτι» του επέστρεψε την Τετάρτη ο Σόλωνας, ένας αδέσποτος σκύλος στη Θεσσαλονίκη, μετά την κακοποίηση που είχε υποστεί από αγνώστους.

Ειδικότερα, ο σκύλος-μασκότ των Λαδάδικων είχε κακοποιηθεί από αγνώστους τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με το Δήμο Θεσσαλονίκης να υποβάλει μήνυση κατ΄ αγνώστου για το συμβάν.


Σύμφωνα με μαρτυρίες από επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή το σκυλί βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση την Δευτέρα, δύο μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε. Ωστόσο, μετά τη φροντίδα που δέχτηκε είναι πλέον καλά και επέστρεψε στο «σπίτι» του.

Όπως επεσήμανε η Μαρία Αρβανιτίδου, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τα αδέσποτα, μιλώντας στο thestival.gr για την επάνοδο του Σόλωνα στα Λαδάδικα μετά το περιστατικό κακοποίησης «το τραύμα του έχει αρχίσει να θρέφει και έχει πλέον αφιερωθεί. Ο Σόλωνας, θα πάρει αντιβίωση για να γίνει καλά. Όλοι στη γειτονιά τον προσέχουν, υπάρχει άνθρωπος που θα του δίνει τα φάρμακα του, γιατί όλοι εδώ τον αγαπούν» ενώ πρόσθεσε πως «παλιότερα είχαν επιχειρήσει κάποιοι να υιοθετήσουν τον Σολωνάκο, τον είχαν πάρει όχι σε διαμέρισμα, σε αυλή. Δυστυχώς όμως, είχε παρουσιάσει κατάθλιψη, δεν είχε όρεξη για τίποτα και αναγκάστηκαν να τον επιστρέψουν στο σπίτι του, στα Λαδάδικα».

Φαίνεται ωστόσο ότι τη μεγαλύτερη χαρά για την επιστροφή του Σόλωνα στα Λαδάδικα την πήρε η τετράποδη φίλη του, Λούσυ, που βρίσκεται επίσης στην περιοχή. 

 

 Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ