Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τη σημαία των ΗΠΑ μπροστά στο προξενείο

Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τη σημαία των ΗΠΑ μπροστά στο προξενείο Facebook Twitter
0

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους διαμαρτυρόμενους πολίτες στις ΗΠΑ, με αφορμή την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, έστειλαν μέλη αριστερών οργανώσεων στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές σήκωσαν πανό που έγραφε, μεταξύ άλλων, "Αλληλεγγύη στους εξεγερμένους των ΗΠΑ" και "Αλληλεγγύη στα θύματα του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ".

Συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου και έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας αντιρατσιστικά συνθήματα. Στην οδό Τσιμισκή, ωστόσο, μπροστά από το προξενείο των ΗΠΑ, έκαψαν αμερικανική σημαία.

Θεσσαλονίκη: Έκαψαν τη σημαία των ΗΠΑ μπροστά στο προξενείο Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM