Θεσσαλονίκη: Διαδικτυακή απάτη με πώληση προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές - Δεν τα έστελναν ποτέ

Θεσσαλονίκη: Διαδικτυακή απάτη με πώληση προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές - Δεν τα έστελναν ποτέ Facebook Twitter
0

Απάτη σε βάρος δεκάδων ανυποψίαστων χρηστών του διαδικτύου ανά την Ελλάδα, με υποτιθέμενες πωλήσεις προϊόντων, εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιουσιακών Δικαιωμάτων Θεσσαλονίκης.

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ένας άνδρας, 31 ετών, ο οποίος εμφανιζόταν ως νόμιμος εκπρόσωπος επιχείρησης, μέσω της οποίας διαφήμιζε στο Διαδίκτυο διάφορα εμπορικά προϊόντα με δέλεαρ τις ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συνολικά 187 χρήστες του διαδικτύου προέβησαν κατά το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου του 2021 σε αγορές προϊόντων είτε με πιστωτικές κάρτες είτε με κατάθεση του τιμήματος σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας, χωρίς όμως να παραλάβουν ποτέ τις παραγγελίες τους.

Το ύψος της απάτης υπολογίζεται σε πάνω από 53.000 ευρώ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM