Θεσσαλονίκη: 23χρονη έπεσε από τον δεύτερο όροφο

Θεσσαλονίκη: 23χρονη εντοπίστηκε νεκρή - Πιθανώς έπεσε από τον δεύτερο όροφο Facebook Twitter
Φωτ.: Voria.gr
0

Μια 23χρονη νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Ιπποκρατείου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το voria.gr, η νεαρή πιθανολογείται ότι έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Βέλιου. Το σώμα της  βρέθηκε σε ακάλυπτο χώρο ανάμεσα σε οικοδομές.

Στο σημείο έσπευσε τόσο πλήρωμα του ΕΚΑΒ όσο και η αστυνομία. Παράλληλα,  αναμένεται και η άφιξη του ιατροδικαστή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM