«Θερμό» επεισόδιο στο Φαρμακονήσι

«Θερμό» επεισόδιο στο Φαρμακονήσι Facebook Twitter
1

Επεισόδιο που είχε αποτέλεσμα τη σύγκρουση σκάφους του Λιμενικού με τουρκική ακταιωρό, σημειώθηκε το πρωί στο Φαρμακονήσι. Ενώ σλοβενικό σκάφος που εντάσσεται στη δύναμη της Frontex, έπλεε στα ανατολικά του νησιού, δέχτηκε κλήση από τον κυβερνήτη του τουρκικού σκάφος, ο οποίος κάλεσε τον κυβερνήτη της Frontex να απομακρυνθεί, υποστηρίζοντας ότι πλέει εντός τουρκικών χωρικών υδάτων.


Ο κυβερνήτης του σλοβένικου σκάφους δεν υπάκουσε, ενώ παράλληλα σκάφος του Λιμενικού Σώματος προσέγγισε το σημείο, υπενθυμίζοντας στους Τούρκους ότι στην περιοχή δραστηριοποιείται δύναμη της Frontex για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.  

Όμως ακολούθησε σύγκρουση του ελληνικού με το τουρκικό σκάφος που εξακολουθούσε να παρενοχλεί τη δύναμη της Frontex. Aπό τη σύγκρουση το ελληνικό πλοίο υπέστη υλικές ζημιές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μάλλον το τουρκικό σκάφος έλεγχε τα νερά για να στείλει κι άλλο πακέτο λαθρομεταναστών, τους έχουμε μάθει πια. Είναι που κατά τ'άλλα το ΝΑΤΟ μας προστατεύει, είναι αποδεκτό ότι έχουμε την απόλυτη κυριαρχία του Αιγαίου και ότι με την εκδίκαση της υπόθεσης "Βαριοπούλα" τελείωσαν όλα αυτά. Δυστυχώς οι Τούρκοι είναι τόσο απολίτιστα, επεκτατικά ζώα που δεν αλλάζουν ποτέ.