Θανάσης Παπακωνσταντίνου για τα επεισόδια στο ΑΠΘ: Μας έχουν φλομώσει στο ψέμα- Απαντά στην ΕΛ.ΑΣ.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
Φωτ: Facebook @Thanasis Papakonstantinou
0

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου καυτηριάζει την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα όσα διαδραματίστηκαν, κατά τη διάρκεια συναυλίας του στους χώρους του ΑΠΘ.

Ο τραγουδοποιός, σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζει τους ισχυρισμούς της αστυνομίας ότι δεν έγινε χρήση χημικών στη συναυλία του.

Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

«Πριν από λίγο επέστρεψα στο χωριό που μένω και διάβασα την ανακοίνωση της αστυνομίας(σιγά να μη τη γράψω και με κεφαλαίο) για τα χθεσινά γεγονότα στη διάρκεια της συναυλίας μας στο γρασίδι της φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ: 
«…ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις, δεν κινήθηκαν εναντίον των ατόμων που την παρακολουθούσαν και δεν έγινε χρήση χημικών από αυτές, στο χώρο της συναυλίας». 

Ε, ναι! Μας έπιασε όλους ξαφνικά μια ανεξήγητη συγκίνηση, ένα φουλτάκιασμα στο πρόσωπο (από την έξαψη;) και δάκρυα χαρμολύπης. Κάποιος αναφώνησε ότι είδε το Χριστό φαντάρο! 
«Στη συνέχεια και κατά την αποχώρηση του πλήθους, μετά από διακοπή της συναυλίας…» 

Ε, ναι! Επίσης ανεξήγητα και απροσδόκητα, μόλις τελείωσε η «Ουρά του αλόγου», γύρισα προς τους μουσικούς και τους είπα «ως εδώ, στοπ!». Να φανταστείτε ότι ξαφνιάστηκα και γω ο ίδιος μ’ αυτή μου την ενέργεια. Σε σχετική, έκτακτη συνέλευση του σχήματος πάνω στη σκηνή, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι πρόκειται για ρωσικό δάχτυλο (συγκεκριμένα, το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού) και οι υποψίες πέσαν πάνω μου γιατί, σε ανύποπτο χρόνο, είχα εκμυστηρευτεί σε κάποιον από αυτούς(φτου σου! Ξεφτιλισμένε χαφιέ) ότι μου άρεσε πολύ το βιβλίου του Ρώσου σκηνοθέτη Αντρέι Ταρκόφσκι «Σμιλεύοντας το χρόνο». 

Και δύο παροιμίες: 

-«Κατά μάνα, κατά κύρη, κατά γιό και θυγατέρα». Η κυβέρνηση και τα μωράκια της μας έχουν φλομώσει στο ψέμα και τη διαστρέβλωση. 

-«Γίνεται το γρούνι μοδίστρα;».Χωρίς σχόλια.
17/9/2022 

Θανάσης ο ανεξήγητος

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε αναρτήσει το τραγούδι «Το σκουλαρίκι».

Ο τραγουδοποιός επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι, καθώς στους στίχους υπάρχει αναφορά στη χρήση βίας από αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές συμμετέχοντες στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου κατήγγειλαν αναίτια χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης. 

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι δεν έγινε χρήση χημικών στον χώρο της μουσικής συναυλίας στο ΑΠΘ ούτε κινήθηκαν δυνάμεις της εναντίον των ατόμων που την παρακολουθούσαν.

Να σημειωθεί ότι οι τρεις συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων εντός και εκτός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αφέθηκαν ελεύθεροι. Η δίκη των δύο πρώτων κατηγορούμενων αναβλήθηκε για την Τετάρτη επειδή έλειπαν οι μάρτυρες αστυνομικοί ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM