Θαλάσσια ανεμώνη τσίμπησε 6χρονη στην Κέα - Εκτάκτως στην Αθήνα για νοσηλεία

Θαλάσσια ανεμώνη τσίμπησε 6χρονη στην Κέα - Εκτάκτως στην Αθήνα για νοσηλεία Facebook Twitter
0

Εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα μία οικογένεια που παραθέριζε στην Κέα, όταν η 6χρονη κόρη τους δέχτηκε τσίμπημα από δηλητηριώδη θαλάσσια ανεμώνη, προκαλώντας μεγάλη  ανησυχία.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Οτζιά, όπου το παιδί κολυμπούσε στα ρηχά, υπό την επίβλεψη των γονιών της. Ξαφνικά φέρεται να ένιωσε έναν έντονο πόνο στην κλείδωση του αριστερού ποδιού, με αποτέλεσμα να βγει από το νερό. Όπως διαπιστώθηκε, είχε τσιμπηθεί από θαλάσσια ανεμώνη, γνωστή για τις τοξικές της ιδιότητες.

Οι γονείς της αντέδρασαν άμεσα και τη μετέφεραν στο περιφερειακό ιατρείο του νησιού, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και του έντονου πόνου που συνέχιζε να νιώθει το παιδί, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

Εκεί, μετέφεραν την 6χρονη σε ιδιωτική κλινική, όπου και νοσηλεύεται για περαιτέρω παρακολούθηση και φροντίδα. Άγνωστη παραμένει για την ώρα η κατάσταση της υγείας της.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ERMINIO ΑΤΤΙΚΗ

Ελλάδα / Η κακοκαιρία Erminio σάρωσε την Αττική αφήνοντας πίσω της εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στο λεκανοπέδιο, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και έγκαιρη ανταπόκριση στις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την περιοχή
THE LIFO TEAM