Θα ψάξουν για ηρωίνη και στα αμπάρια του «Noor one»

Θα ψάξουν για ηρωίνη και στα αμπάρια του «Noor one» Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέα κρίθηκαν, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ακόμη επτά άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση εντοπισμού της δεύτερης μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, που μεταφέρθηκε με το δεξαμενόπλοιο «Noor one» στη χώρα μας.

Πρόκειται για τέσσερις ναύτες και τον 42χρονο πλοίαρχο του πλοίου, ινδικής υπηκοότητας όλοι, έναν 41χρονο Τούρκο με βελγικό διαβατήριο και μια 53χρονη Ελληνίδα, που φέρεται ως διαχειρίστρια του πλοίου.

Οι αρχές θα πραγματοποιήσουν νέα έρευνα  στα αμπάρια του πλοίου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες ποσότητες ηρωίνης σε κρύπτες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM