Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ σήμερα

Τετράωρη στάση εργασίας στο τραμ σήμερα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οι εργαζόμενοι στο τραμ προχωρούν σε τετράωρη στάση εργασίας σήμερα, Τετάρτη.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 14:00. Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής εξήγγειλε την «προειδοποιητική στάση εργασίας» σε διαμαρτυρία για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του μέσου.

Σε ανακοίνωση το Σωματείο αναφέρει ότι το σύστημα τοποθετήθηκε τον Μάρτιο του 2019 για τη βελτίωση του συγκοινωνιακου έργου προς το επιβατικό κοινό αλλά «δυστυχώς μέχρι σήμερα μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έχει φέρει».

Οι εργαζόμενοι χαρακτηρίζουν προβληματική τη λειτουργία της νέας τηλεματικής, κάτι «που αποτελεί μείζον θέμα για τη γραμμή του τραμ που παραμένει 22 μήνες άλυτο». Παράλληλα επισημαίνουν ότι οι «καθημερινές δυσλειτουργίες» του δοκιμαστικού συστήματος επιφέρουν «σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και την ασφάλεια των δρομολογίων, σημαντική οικονομική ζημία στην εταιρεία, προβλήματα στην εξυπηρέτηση του ήδη ταλαιπωρημένου επιβατικού κοινού και τελικώς την πλήρη απαξίωση του μέσου».

Στην ίδια ανακοίνωση το Σωματείο επισημαίνει ότι όλο αυτό το διάστημα το προσωπικό δίνει μεγάλο αγώνα για να διασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες ασφάλειας στα δρομολόγια και έχουν στείλει αλλεπάλληλες επιστολές διαμαρτυρίας και εξώδικα για το ζήτημα αυτό προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να λύνεται το πρόβλημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM