Η σορός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου θα βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου το πρωί της Δευτέρας για να μπορέσει να τον αποχαιρετίσει όποιος το επιθυμεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, το άτυπο λαϊκό προσκύνημα θα είναι σε εξέλιξη από τις 06:00 έως τις 10:00.
Η εξόδιος ακολουθία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος θα ταφεί ως ιδιώτης, θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Τατοΐου.
Στην κηδεία αναμένεται να παραβρεθούν εκπρόσωποι βασιλικών οικογενειών από όλη την Ευρώπη, ανάμεσά τους, ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος με τη σύζυγό του Λετίθια, αλλά και η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε και ο διάδοχος, πρίγκιπας Φρέντερικ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Financial Times: Ο Πούτιν θέλει το Ντονέτσκ και «μπορεί να υποχωρήσει» από τις άλλες εδαφικές διεκδικήσεις
- Κέρκυρα: Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους που μόλις είχε απογειωθεί
- «Κοινωνική άπνοια»: Τι είναι και γιατί χειροτερεύει έως και 47% τα Σαββατοκύριακα