Τέμπη: Εντοπίστηκε στο Κουλούρι κομμάτι της οροφής της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Τέμπη: Εντοπίστηκε στο Κουλούρι κομμάτι της οροφής της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας Facebook Twitter
Το σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη/ Eurokinissi
0

Συνεχίζονται οι έρευνες του κλιμακίου της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στο Κουλούρι, στις εγκαταστάσεις του ΟΣΕ όπου φυλάσσονται βαγόνια και συντρίμμια από το δυστύχημα στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άντρες του κλιμακίου εντόπισαν κομμάτι από την οροφή της δεύτερης μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας, όπου ήταν γνωστό ότι υπήρχε στο Κουλούρι. Επίσης, βρήκαν και κάποια μικρά κομμάτια τα οποία δεν γνωρίζουν από πού προέρχονται.

Τις επόμενες ημέρες θα επιχειρήσουν να τα συναρμολογήσουν και να τα ταυτοποιήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι με εντολή εφέτη ανακριτή, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής από την Αθήνα με τους δύο δικαστικούς πραγματογνώμονες μετέβη στο Κουλούρι προκειμένου να ερευνήσει την εμπορική αμαξοστοιχία.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΔΥΤΗΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΜΕΡΑ

Ελλάδα / Πώς συνέβη η τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Στο «Πηγάδι του Διαβόλου» εντοπίστηκε ο δύτης

Κάμερα κατέγραψε τις τελευταίες του στιγμές - Η σορός του 34χρονου έχει εγκλωβιστεί στο σημείο και έχει σχεδιαστεί νέα επιχείρηση για την ανάσυρση, πιθανόν το ερχόμενο Σάββατο
THE LIFO TEAM