Σύψας: Έρχεται το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας - Καμία δικαιολογία για εξόδους

Σύψας: Έρχεται το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας - Καμία δικαιολογία για εξόδους Facebook Twitter
9

«Μπαίνουμε στην επικίνδυνη φάση της επιδημίας», προειδοποίησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο κ. Σύψας τοποθέτησε την κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού περί τα μέσα με τέλη Απριλίου, τονίζοντας πως τις επόμενες ημέρες «θα μπούμε σε δύσκολα νερά» και πως «δεν υπάρχει κανένας λόγος για εφησυχασμό».

«Ελπίζω μέσα στον Μάιο να έχουμε κάθοδο της καμπύλης και να αρχίζουμε να συζητάμε για άρση μέτρων», σημείωσε ο ίδιος, προσθέτοντας ωστόσο ότι η επιδημία είναι απρόβλεπτη.

«Αυτό που έρχεται είναι το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας. Ήρθε η ώρα να μη βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας με καμία δικαιολογία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι φοβάται ενδεχόμενο χαλάρωσης των πολιτών.

Οσον αφορά το Πάσχα και πώς θα το γιορτάσουμε φέτος ο κ. Σύψας είπε «Μεγάλη Εβδομάδα και ψήσιμο στο μπαλκόνι του σπιτιού μας».

Τέλος, εξήγησε ότι «στο δρόμο δεν είναι απαραίτητη η μάσκα, στο σούπερ μάρκετ είναι απαραίτητη εφόσον πλησιάζουμε κάποιον σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων».

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Ελλάδα / Λάρισα: «Βλέπουμε ξανά το χαμόγελο του» - Θετικά νέα για το μωρό που υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι

Είχε μεταφερθεί με εκτεταμένα εγκαύματα στο 15% του σώματός του και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο - Υπέστη καρδιακή ανακοπή και οι γιατροί κατάφεραν να το επαναφέρουν
LIFO NEWSROOM
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με τηλεφωνικές απάτες: Γνωστή αθλήτρια ανάμεσα στους συλληφθέντες

Ελλάδα / Εξάρθρωση κυκλώματος με απάτες: Γνωστή αθλήτρια με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσά τους

Από τον Φεβρουάριο του 2023 εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα μέσω εξελιγμένων τηλεφωνικών μεθόδων και πρόσβασης σε τραπεζικά δεδομένα - Εκτιμάται ότι οι απάτες είναι πολύ περισσότερες από όσες έχουν δηλωθεί
LIFO NEWSROOM