Συνελήφθη στη Ραφήνα 53χρονος που λήστευε με όπλο σούπερ μάρκετ

Συνελήφθη στη Ραφήνα 53χρονος που λήστευε με όπλο σούπερ μάρκετ Facebook Twitter
0

Συνελήφθη, προχθές στην Ραφήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, ένας 53χρονος, για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ, σε διάφορες περιοχές της Βορειανατολικής Αττικής.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης, από τον περασμένο Μάιο, φορώντας περούκα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλλε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή πιστολιού, αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία και διέφευγε με ενοικιασμένα αυτοκίνητα.

 

Από την έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι τύπου ρέπλικα, μία περούκα, μία κουκούλα τύπου full face, καθώς και ενδύματα και υποδήματα που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

 

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, στον Γέρακα και στον Χαλάνδρι και μία ληστεία σε φαρμακείο στο Μαρούσι.

 

Ο δράστης έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ίδια αδικήματα.

Χτες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM