Συνελήφθη Βρετανός που φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά στην παραλία του Ηρακλείου

Συνελήφθη Βρετανός που φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά στην παραλία του Ηρακλείου Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
0

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Κρήτης, τον 52χρονο Βρετανό υποψιάστηκε ο πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ο οποίος αντελήφθη πως ο άντρας στόχευε επίμονα με το φακό της κάμερας το παιδί του.

Ο πατέρας του κοριτσιού κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του ζητώντας εξηγήσεις και τότε ο επίδοξος φωτογράφος τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και τον εντόπισε σε κοντινό σημείο και ο άντρας προσήχθη. Η φωτογραφική μηχανή κατασχέθηκε και η έρευνα εντόπισε πως στην μνήμη της υπήρχαν δεκάδες ακόμη φωτογραφίες ανήλικων παιδιών με ή χωρίς μαγιό.

Ο άντρας κρατείται και η υπόθεση ερευνάται πολύ προσεχτικά από τους αστυνομικούς του τμήματος ασαφαλείας Κρήτης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM