Συνεχίζεται το μυστήριο με τον νεκρό άνδρα στην Κάντζα - «Σκηνικό τελετουργίας» στο διαμέρισμα

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον νεκρό άνδρα στην Κάντζα - «Σκηνικό τελετουργίας» στο διαμέρισμα Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Συνεχίζεται το μυστήριο με τον θάνατο ενός 45χρονου οικονομολόγου στην Κάντζα, δίπλα στο πτώμα του οποίου βρέθηκαν ακατάληπτες σημειώσεις με προσωπικές σκέψεις και θρησκευτικές αναφορές. 

Συγκεκριμένα, οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα αν ο θάνατός του άνδρα οφείλεται σε αυτοκτονία ή σε εγκληματική ενέργεια, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι χειρόγραφες σημειώσεις, ακατάληπτες φράσεις για προσωπικές στιγμές, συναισθήματα ενώ υπάρχουν και θρησκευτικές αναφορές, που βρέθηκαν δίπλα στο άψυχο σώμα του. Οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας παίρνουν καταθέσεις από το περιβάλλον του 45χρονου προσπαθώντας να διαλευκάνουν τις συνθήκες του θανάτου του. 

Σημειώνεται ότι όπως μεταδίδει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα στα άνω και κάτω άκρα αλλά και το κεφάλι, με τους αναλυτές, να βλέπουν στο σκηνικό, ένα περίεργο τελετουργικό. Συγκεκριμένα, εκτιμούν ότι ο 45χρονος, είτε μόνος του, είτε με τη βοήθεια άλλου προσώπου θέλησε να φύγει από τη ζωή. Το αιχμηρό αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει τα τραύματα στα χέρια και τα πόδια, ίσως λύσει το μυστήριο. Όπως έγινε γνωστό από την πρώτη ημέρα στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης γεγονός που αποκλείει την εκδοχή της ληστείας.

Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν ο θάνατος οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, όπως και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας, τον τελευταίο καιρό, αντιμετώπιζε ψυχολογικά ζητήματα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ οι γονείς του έμεναν στον κάτω όροφο και ανησύχησαν καθώς ο γιος τους είχε να δώσει σημεία ζωής από τη Μεγαλη Εβδομάδα όπου και προσδιορίζεται και ο θάνατος του. Το βράδυ της Δευτέρας, κάλεσαν την Αστυνομία όπου και τον εντόπισε νεκρό στο σπίτι του. 

Με πληροφορίες από εφημερίδα Πρώτο Θέμα

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ