Συναγερμός στον Παρνασσό: Ηλικιωμένος έπεσε σε χαράδρα, τηλεφώνησε για βοήθεια και τώρα δεν απαντά

Συναγερμός στον Παρνασσό: Ηλικιωμένος έπεσε σε χαράδρα, τηλεφώνησε για βοήθεια και τώρα δεν απαντά Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις της Αμφίκλειας, που αναζητούν έναν τραυματισμένο, ηλικιωμένο άνδρα στην περιοχή Φτερόλακκα του Παρνασσού

Σύμφωνα με αξιωματικό του τοπικού αστυνομικού τμήματος που μίλησε στο LiFO.gr, ο άνδρας κάλεσε έναν γνωστό του που διατηρεί ποιμνιοστάσιο στην περιοχή, και του ζήτησε βοήθεια, λέγοντας ότι έχει πέσει σε χαράδρα και έχει τραυματιστεί. 

«Από εκείνη την στιγμή όμως έχουν περάσει 3μιση ώρες και δεν απαντά στο τηλέφωνό του», συμπλήρωσε η ίδια πηγή, τονίζοντας πως καθώς η νύχτα πλησιάζει η ανησυχία εντείνεται και γίνονται προσπάθειες από ειδικά κλιμάκια αλλά και ιδιώτες για να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο. Στις έρευνες συμμετέχει και ο γιος του. 

Σύμφωνα με το τοπικό lamiareport.gr ο ηλικιωμένος συνηθίζει να μαζεύει τσάι από ορεινά μονοπάτια. Αξιωματικός της πυροσβεστικής που επίσης μίλησε στο LiFO.gr, τόνισε πως για την ώρα δεν έχει προσδιοριστεί το ακριβές σημείο από το οποίο έγινε η τελευταία κλήση. 

 Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετέχουν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου και μονάδα διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ