Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης στην Κυπαρισσία

Συναγερμός για εξαφάνιση ανήλικης στην Κυπαρισσία Facebook Twitter
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση, από το μεσημέρι της Παρασκευής, μίας έφηβης 15 ετών στην Κυπαρισσία.

«Στις 28/08/2020, μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή Φαρακλάδα της Κυπαρισσίας, η Χριστίνα Κ., 15 ετών», αναφέρει στην ανακοίνωση του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσθέτοντας πως ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα Σάββατο κατά τις πρωινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.

«Η Χριστίνα έχει ύψος 1.60 μ., είναι κανονικού βάρους, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπλουζάκι, κίτρινο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια», αναφέρεται. 


Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας''.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κατέθεσε ο αστυνομικός για την «εισβολή» στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου

Ελλάδα / Η κατάθεση του αστυνομικού για την εισβολή στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα

«Κατέρρευσε από τη φόρτιση» η Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Γιατί παίρνεις το μέρος του ενώ τα έχεις πάθει κι εσύ;» ρώτησε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα
NEWSROOM