Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αγροτών μπροστά από εφορίες όλης της χώρας

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αγροτών μπροστά από εφορίες όλης της χώρας Facebook Twitter
3

Σε δυναμικές συγκεντρώσεις μπροστά από τις εφορίες σε πολλές περιοχές της χώρας προχώρησαν σήμερα οι αγρότες διαμαρτυρόμενοι για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικότερη των περιπτώσεων η διαμαρτυρία μπροστά από την Γ' ΔΟΥ της Πάτρας, όπου οι αγρότες εμφανίστηκαν με άλογα και απέκλεισαν συμβολικά το κτήριο για λίγη ώρα. Έδωσαν ραντεβού μάλιστα και για αργότερα το απόγευμα μπροστά από κεντρικό ξενοδοχείο στο οποίο θα κοπεί η πίτα του Επιμελητηρίου Αχαΐας παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Χρ. Σταϊκούρα.

Στην Α' ΔΟΥ Αθήνας συγκεντρώθηκαν αγρότες από τη Λάρισα. Κατέθεσαν αιτήματα στην εφορία για μη τήρηση βιβλίων από τους μικρομεσαίους αγρότες, αφορολόγητο όριο στα 40.000 ευρώ συν 5.000 ευρώ για κάθε παιδί και επιστροφή του ΦΠΑ που εκκρεμεί από το 2012. Στα Χανιά οι αγρότες συγκεντρώθηκαν μπροστά από την είσοδο των Δημοσίων Οικονομικών Υπηρεσιών. Ανήρτησαν πανό με τα αιτήματά τους, χωρίς να αποκλείσουν το κτήριο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Ελλάδα / Γραφείο εντοπισμού και κατάρριψης των fake news στον ΕΟΔΥ

Σε μια εποχή που το αντιεμβολιαστικό κίνημα θεριεύει, με ανησυχητικά μηνύματα να έρχονται από τις ΗΠΑ και την εμβολιαστική «κόπωση» από την πανδημία να αυξάνει τον σκεπτικισμό εντός και εκτός συνόρων, ο ΕΟΔΥ, με μια κίνηση ματ, δημιουργεί γραφείο γρήγορου εντοπισμού και κατάρριψης των παραπλανητικών ειδήσεων, μέσω της ανάδειξης της επιστημονικής αλήθειας.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Επίσης ο τύπος με το άλογο έλεγε στο βίντεο στην τι-βι 'είναι το μόνο μέσο που δεν μου έχουν φορολογήσει ακόμη'. Βέβαια ξέχασε να μας πεί πως ακόμη και το άλογό το επιδοτείται κάθε χρόνο ;)