Στους Καλούς Λιμένες στην Κρήτη, οδηγείται το σκάφος με τους πρόσφυγες

Στους Καλούς Λιμένες στην Κρήτη, οδηγείται το σκάφος με τους πρόσφυγες Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου (EUROKINISSI)
0

Προς τους Καλούς Λιμένες στην Κρήτη, πλέει αυτοδύναμα το 20μετρο ξύλινο σκάφος, με τους τουλάχιστον 45 πρόσφυγες και μετανάστες, που εντοπίστηκε αργά το απόγευμα από παραπλέοντα πλοία, 14 ναυτικά μίλια από το ακρωτήριο Λίθινο.

Οι πρόσφυγες, αρχικά αρνούνταν να συνεργαστούν με τα παραπλέοντα πλοία που έφθασαν στη θαλάσσια περιοχή, ωστόσο μετά από διαπραγματεύσεις, συμμορφώθηκαν τελικά με τις οδηγίες των στελεχών του λιμενικού.

Συνοδεία ενός πλωτού, ενός δεξαμενόπλοιου, ενός φορτηγού και ενός ρυμουλκού, οδηγούνται στο λιμάνι των Καλών Λιμένων στην Κρήτη.

Μάλιστα, στο σημείο αναμένεται διερμηνέας, με λεωφορείο της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στο Λιμάνι του Ηρακλείου πραγματοποιείται έκτακτη συνάντηση των εκπροσώπων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με τους 45 πρόσφυγες που εντοπίστηκαν στο σκάφος, 14 ναυτικά μίλια από το ακρωτήριο Λίθινο.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ε. Δουβής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α. Φιλιππής, η αντιδήμαρχος Μαρία Καναβάκη και ο κ. Μαυρογιάννης από την Αναπτυξιακή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ