Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Στο λιμάνι του Πειραιά επιστρέφει το «Ελευθέριος Βενιζέλος» Facebook Twitter
0

Στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-1 αναμένεται να καταπλεύσει μετά τις 9 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μεταφέροντας 2.440 πρόσφυγες από τη Συρία. Το πλοίο που φιλοξενούσε ήδη στο λιμάνι της Κω 1308 άτομα, παρέλαβε 124 από την Κάλυμνο,300 από τη Λέρο και 708 από τη Μυτιλήνη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει ανακοινωθεί από τα εμπλεκόμενα υπουργεία που διαχειρίζονται το μεταναστευτικό πρόβλημα εάν το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Πειραιά θα ακολουθήσει κάποιο νέο δρομολόγιο, ή αν θα προσεγγίσει εκ νέου το λιμάνι της Κω.

Πάρης Τσιριγώτης για ΑΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM