Στεφανίδου: Εταιρεία υποδημάτων απέσυρε τη χορηγία από την εκπομπή της λόγω Λιγνάδη

τατιανα nak Facebook Twitter
Facebook
0

Με ανακοίνωσή της  η εταιρεία Nak Shoes ενημερώνει μέσω facebook ότι απέσυρε την χορηγία της από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, για την πολιτική που ακολουθεί στη σύλληψη Λιγνάδη, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή.

Χαρακτηριστικά η εταιρεία αναφέρει πως «Η εταιρεία NAK Shoes καθιστά σαφές ότι, διαφωνεί με την πολιτική της εκπομπής «ΤLive» με παρουσιάστρια την κυρία Τατιάνα Στεφανίδου για το κοινωνικό κίνημα #MeTooGR (ευαισθητοποίηση κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης) και, αφουγκραζόμενη τον παλμό της κοινωνίας, έχει δρομολογήσει την απόσυρση της χορηγίας της από την εν λόγω εκπομπή.».

Υπενθυμίζεται ότι ήδη αρκετά ήταν τα σχόλια χρηστών στην σελίδα της εταιρείας στο facebook που κατέκριναν σφόδρα την αμφιλεγόμενη τακτική της παρουσίασης της Τατιάνας Στεφανίδου, στην σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

τατιανα nak Facebook Twitter

Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε περιγράψει με δραματικό ύφος την μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη, προκαλώντας σχόλια και αντιδράσεις.

«Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει, το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης» είχε δηλώσει στην εκπομπή της την προηγούμενη εβδομάδα.

Σκληρή κριτική άσκησαν οι χρήστες των socila media και για την ειρωνική στάση της, σε ό,τι αφορά στην συνεργασία του Δημήτρη Λιγνάδη με τον Σπύρο Μπιμπίλα στην μεταγλώττιση της παιδικής σειράς «Στρουμφάκια».

«Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Λιγνάδη. Η προφυλάκιση ή ότι τον γνώρισε ο Μπιμπίλας στα στρουμφάκια» είπε η Τατιάνα Στεφανίδου ξεσπώντας στη συνέχεια σε γέλια.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει καθώς τηλεθεάτρια έσπευσε να ενημερώσει την εταιρεία σχετικά. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Nak Shoes, που ενημέρωσε για την απόσυρση της χορηγίας τους.

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας, πολλοί χρήστες χαιρέτισαν την απόφαση αυτή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ 1.3.2021

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ