Την επιμέλεια των δύο παιδιών τους ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

 

Όπως τόνινε, μιλώντας στο Star, όλη η ζωή της, αλλά και των δύο μωρών της, τριών και ενάμιση έτους, άλλαξε δραματικά από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν τον περασμένο Αύγουστο αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του συζύγου της στο έγκλημα.

 

«Τώρα είμαι στα παιδιά... Να μεγαλώσω τα παιδιά μου... Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών. Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτα άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί», δηλώνει η ίδια.

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη. Να αναλάβει τις ευθύνες του», εξομολογείται η σύζυγος του 28χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία και το βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου, λέγοντας πως «δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή».

 

«Την επιμέλεια πρέπει να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά», δηλώνει ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της συζύγου του 28χρονου.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr