Σούζαν Ίτον: Την επιμέλεια των παιδιών ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας

Σούζαν Ίτον: Την επιμέλεια των παιδιών ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας Facebook Twitter
Να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια των δύο παιδιών τους ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον - EUROKINISSI
0

Την επιμέλεια των δύο παιδιών τους ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Όπως τόνινε, μιλώντας στο Star, όλη η ζωή της, αλλά και των δύο μωρών της, τριών και ενάμιση έτους, άλλαξε δραματικά από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν τον περασμένο Αύγουστο αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του συζύγου της στο έγκλημα.

«Τώρα είμαι στα παιδιά... Να μεγαλώσω τα παιδιά μου... Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών. Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτα άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί», δηλώνει η ίδια.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη. Να αναλάβει τις ευθύνες του», εξομολογείται η σύζυγος του 28χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία και το βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου, λέγοντας πως «δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή».

«Την επιμέλεια πρέπει να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά», δηλώνει ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της συζύγου του 28χρονου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ