Σούζαν Ίτον: Την επιμέλεια των παιδιών ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας

Σούζαν Ίτον: Την επιμέλεια των παιδιών ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας Facebook Twitter
Να αναλάβει εξ ολοκλήρου την επιμέλεια των δύο παιδιών τους ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον - EUROKINISSI
0

Την επιμέλεια των δύο παιδιών τους ζητά η σύζυγος του καθ'ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον.

Όπως τόνινε, μιλώντας στο Star, όλη η ζωή της, αλλά και των δύο μωρών της, τριών και ενάμιση έτους, άλλαξε δραματικά από τη μία στιγμή στην άλλη, όταν τον περασμένο Αύγουστο αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του συζύγου της στο έγκλημα.

«Τώρα είμαι στα παιδιά... Να μεγαλώσω τα παιδιά μου... Έχω πάρει και έχω κάνει χαρτί για να πάρω εγώ την επιμέλεια των παιδιών. Η επικοινωνία είναι μόνο για τα παιδιά, τίποτα άλλο. Ήταν πολύ δύσκολα με αυτόν τον άνθρωπο, ήμαστε πέντε χρόνια μαζί», δηλώνει η ίδια.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει ακριβώς. Είναι πολύ δύσκολο γιατί από τη μία στιγμή στην άλλη γκρεμίστηκε όλη η γη. Να αναλάβει τις ευθύνες του», εξομολογείται η σύζυγος του 28χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία και το βιασμό της Αμερικανίδας βιολόγου, λέγοντας πως «δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή».

«Την επιμέλεια πρέπει να την αναλάβει εξ ολοκλήρου η μητέρα, διότι εκτός από την ανατροφή, που ήδη κάνει μόνη της, χρειάζεται και τη νομική εκπροσώπηση, να μπορεί να πάρει μόνη της αποφάσεις για ό,τι αφορά τα παιδιά», δηλώνει ο Ανδρέας Αναγνωστάκης, δικηγόρος της συζύγου του 28χρονου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM