Σοκ στη Χίο - 9χρονος πρόσφυγας προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σοκ στη Χίο - 9χρονος πρόσφυγας προσπάθησε να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
0

Τέλος στη ζωή του προσπάθησε να βάλει στη Χίο ένας 9χρονος από τη Συρία.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πολίτης», το παιδί, που βρίσκεται στο κέντρο προσφύγων στη ΒΙΑΛ, προσπάθησε να απαγχονιστεί χρησιμοποιώντας το μανίκι από την μπλούζα του ως αυτοσχέδιο βρόχο.

Ευτυχώς έγινε έγκαιρα αντιληπτός και σώθηκε την τελευταία στιγμή, και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο «Σκυλίτσειο».

Το περιστατικό επιβεβαιώνουν και οι αστυνομικές δυνάμεις που επιτηρούν τη ΒΙΑΛ, σύμφωνα με την εφημερίδα, ενώ το παιδί δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας, με τους αστυνομικούς να εξετάζουν, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο να έχει προηγηθεί κακοποίηση του.

Με πληροφορίες από politischios.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM