Σκόπελος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχθεί ο δήμος - Μεγάλες καταστροφές

Σκόπελος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχθεί ο δήμος - Μεγάλες καταστροφές Facebook Twitter
0

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητήθηκε από τον δήμο Σκοπέλου να κηρυχθούν οι κοινότητες Γλώσσας, Κλήματος και Πανόρμου λόγω της κακοκαιρίας έπληξε το νησί.

Στο αίτημά του, που απεστάλη εγγράφως προς την περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δήμος Σκοπέλου αναφέρει ότι διαβρώθηκαν αγροτικοί και δασικοί δρόμοι, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού κυρίως στην Γλώσσα, υπέστησαν ζημιές τα λιμάνια στο Λουτράκι και στο Νέο Κλήμα, αλλά και σχολικές μονάδες στις ίδιες περιοχές.

Ο δήμος Σκοπέλου αναφέρει επίσης ότι ολοκληρωτικά καταστάφηκαν οι ηλιακοί συλλέκτες στους θερμοσίφωνες της περιοχής, όπως μεγάλες ζημιές υπέστησαν όλα τα αυτοκίνητα, τα σκίαστρα και τα τραπεζοκαθίσματα δεκάδων καταστημάτων.

Επίσης σύμφωνα με τον δήμο Σκοπέλου καταστράφηκε ολοκληρωτικά όλη η ελαιοπαραγωγή, αφού ο ελαιόκαρπος ήταν σχεδόν έτοιμος για συλλογή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM