Σκόπελος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχθεί ο δήμος - Μεγάλες καταστροφές

Σκόπελος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχθεί ο δήμος - Μεγάλες καταστροφές Facebook Twitter
0

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητήθηκε από τον δήμο Σκοπέλου να κηρυχθούν οι κοινότητες Γλώσσας, Κλήματος και Πανόρμου λόγω της κακοκαιρίας έπληξε το νησί.

Στο αίτημά του, που απεστάλη εγγράφως προς την περιφέρεια Θεσσαλίας, ο δήμος Σκοπέλου αναφέρει ότι διαβρώθηκαν αγροτικοί και δασικοί δρόμοι, προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτροφωτισμού κυρίως στην Γλώσσα, υπέστησαν ζημιές τα λιμάνια στο Λουτράκι και στο Νέο Κλήμα, αλλά και σχολικές μονάδες στις ίδιες περιοχές.

Ο δήμος Σκοπέλου αναφέρει επίσης ότι ολοκληρωτικά καταστάφηκαν οι ηλιακοί συλλέκτες στους θερμοσίφωνες της περιοχής, όπως μεγάλες ζημιές υπέστησαν όλα τα αυτοκίνητα, τα σκίαστρα και τα τραπεζοκαθίσματα δεκάδων καταστημάτων.

Επίσης σύμφωνα με τον δήμο Σκοπέλου καταστράφηκε ολοκληρωτικά όλη η ελαιοπαραγωγή, αφού ο ελαιόκαρπος ήταν σχεδόν έτοιμος για συλλογή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ναυάγιο Πύλου: Την ποινική δίωξη του αρχηγού του Λιμενικού ζητάει η Εισαγγελία

Ελλάδα / Ναυάγιο Πύλου: Άσκηση ποινικής δίωξης κατά του νυν αρχηγού του Λιμενικού Σώματος και ανώτερων στελεχών της ηγεσίας του

Η ποινική δίωξη αφορά σε κακούργημα και αδικήματα, όπως η έκθεση κατά συρροή από παράλειψη με νομική υποχρέωση διάσωσης και κατάστασης προσώπων αβοήθητων
LIFO NEWSROOM