Σκιάθος: Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 57 τουρίστες - Αποβιβάστηκαν σε παραλία

Σκιάθος: Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 57 τουρίστες - Αποβιβάστηκαν με ασφάλεια σε παραλία του νησιού Facebook Twitter
0

Μηχανική βλάβη παρουσίασε, το βράδυ της Πέμπτης, επιβατικό τουριστικό σκάφος που μετέφερε 57 επιβάτες. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το «Χάρης- Κωνσταντίνος» εκτελούσε περιηγητικό πλου στο νησί όταν, κοντά στην παραλία Ξάνεμος, εμφάνισε μηχανική βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή. 

Παρόλα αυτά, ο κυβερνήτης του κατάφερε να προσεγγίσει με ασφάλεια την ακτή αποβιβάζοντας τους επιβάτες του σώους και χωρίς προβλήματα. 

Στη συνέχεια, συνέχισε τη διαδρομή του με την αριστερή κύρια μηχανή, προς το λιμάνι της Σκιάθου, όπου και κατέπλευσε με ασφάλεια.

Από το Λιμεναρχείο Σκιάθου, απαγορεύτηκε ο απόπλους του τουριστικού σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM