Σέρρες: Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε άνδρα που βούτηξε για τον Σταυρό

Σέρρες: Αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε άνδρα που βούτηξε για τον Σταυρό Facebook Twitter
0

Ένταση προκλήθηκε ανήμερα των Θεοφανείων στο Λιμανάκι του Λιθοτόπου στην Κερκίνη Σερρών όταν αστυνομικοί έκαναν έλεγχο σε άνδρα που ετοιμαζόταν να βουτήξει για τον Σταυρό.

Οι παρευρισκόμενοι στην αρχή αποδοκίμασαν τους αστυνομικούς, καλώντας τους να επιτρέψουν στον άνδρα να βουτήξει και μόλις απομακρύνθηκαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

«Κάνουν τη δουλειά τους οι αστυνομικοί» είπε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος, ενώ γύρω του ακούγοντας διαμαρτυρίες όπως «Αντίχριστε, αντίχριστοι». «Εμείς είμαστε με τον Χριστό, δεν είμαστε αντίχριστοι. Δεν μπορούμε να γιουχαΐζουμε τα όργανα της τάξης, γιατί αυτά θα μας διαφυλάξουν», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο, σημειώνοντας ότι ο κόσμος θα πρέπει να ευχαριστεί την κυβέρνηση γιατί η φετινή χρονιά δεν είναι όπως πέρυσι.

«Δεν είναι όπως πέρσι που ήμασταν μόνοι μας. Να λέμε και ένα ευχαριστώ στην κυβέρνηση γι’ αυτά που μας επιτρέπουν να κάνουμε. Το ότι είμαστε εδώ είναι ευλογία, που μας τη δίνουν οι άνθρωποι και δεν μας το απαγορεύουν. Όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κρατούμε αποστάσεις, πρέπει να φοράτε τις μάσκες και όσοι επιτρέπεται να κάνετε το εμβόλιο. Δεν είναι κακό, φάρμακο είναι. Κανείς δεν θέλει να κάνει κακό σε κανέναν. Μόνοι μας μπορεί να φέρουμε τον θάνατο στους δικούς μας και στις οικογένειές μας», ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ