Self test: Υποχρεωτικά από αύριο και στον ιδιωτικό τομέα

Self test: Υποχρεωτικά από αύριο σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα Facebook Twitter
Eurokinissi/Αρχείο
0

Διευρύνεται από αύριο Δευτέρα η διάθεση των self test, καθώς πλέον θα δίνονται σε όλους τους εργαζόμενους, ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Συγκεκριμένα, από αύριο Δευτέρα 24 Μαΐου έως το Σάββατο 29 Μαΐου, θα διατίθενται δύο self test μέσω των φαρμακείων σε όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, καθώς και σε όσους έχουν ατομική επιχείρηση. Το ένα για την εβδομάδα από 24 Μαΐου και το δεύτερο την επόμενη εβδομάδα, από τις 31 Μαΐου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που έχει εκδώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, «Διευρύνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η διάθεση των self tests σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας, με την υποχρέωση δήλωσης του αποτελέσματος στις πλατφόρμες της Εργάνης - για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας, και της απογραφής - για τους εργαζόμενους του δημοσίου τομέα».

Μετά τη διενέργεια του self test, ο εργαζόμενος και ο ελεύθερος επαγγελματίας υποχρεούται να μπει στο self-testing. gov.gr και να δηλώσει το αποτέλεσμα, είτε θετικό είτε αρνητικό.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Ελλάδα / Καιρός: Στους 42°C η μέγιστη θερμοκρασία σήμερα - 196 σταθμοί με μέγιστη τιμή θερμοκρασίας πάνω από 37°C

Για το νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο ΣΚΑ (40.0°C), στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C)
LIFO NEWSROOM
Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

Ελλάδα / Παλαιό Φάληρο: Έκκληση του Λιμενικού για την ταυτοποίηση του 3χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό

«Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την ταυτότητα του παιδιού, την οικογένειά του, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξιχνίαση του περιστατικού, να επικοινωνήσει άμεσα»
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Ελλάδα / Μεγάλη η φωτιά στη Μεσσηνία - Αναζωπύρωση στην Εύβοια και μήνυμα του 112

Μεγάλη η καταστροφή στον Αητό Τριφυλλίας, όπου επιχειρούν πάνω από 100 πυροσβέστες - Οι αρχές έχουν εκκενώσει προληπτικά οικισμούς στα Κύθηρα - Εκατοντάδες στρέμματα δασικής έκτασης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς στην Εύβοια
LIFO NEWSROOM