Σε ύφεση η φωτιά στο Μοσχάτο - Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Φωτιά στο Μοσχάτο: Σε ύφεση η πυρκαγιά Facebook Twitter
Φωτ.: Το Μοσχάτο μου
0

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε εγκαταλελειμένο εργοστάσιο στο Μοσχάτο με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο να είναι ακόμα ισχυρές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, στο σημείο όπου ξέσπασε η φωτιά στις 3 μ.μ. στην οδό Κεφαλληνίας επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 9 οχήματα

Η αστυνομία ενημερώνει για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην περιοχή του Μοσχάτου καθώς διενεργούνταν εκτροπές κυκλοφορίας στις συμβολές των οδών: 

  • Κοραή και Καποδιστρίου 
  • Κοραή και Πλάτωνος 

Νωρίτερα είχε σταλεί μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής που τους παρότρυνε να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους με κλειστές πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού. 

 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM