Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές για την εισβολή στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
0

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 26 προσαγωγές των μελών της ομάδας αντιεξουσιαστών που έκαναν σήμερα το πρωί άντρες των ΜΑΤ, ύστερα από την εισβολή τους στον Ιερό Ναό του Γρηγορίου Παλαμά, στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι 26 προσαχθέντες συνελήφθησαν για διατάραξη θρησκευτικής συνάθροισης κατά συναυτουργία.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα των αντιεξουσιαστών, εισέβαλε νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, διακόπτοντας την κυριακάτικη λειτουργία, πετώντας φέιγ βολάν και διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων στην πόλη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM