ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός Χανίων

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός Χανίων Facebook Twitter
1

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θα κυρηχθεί ο νομός Χανίων μετά τις καταστροφές που έχει υποστεί από την κακοκαιρία «Ωκεανίς».


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, «είναι αυτονόητο πως ο νομός Χανίων θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

Υπενθυμίζεται πως από το μεσημέρι της Δευτέρας, αγνοείται ένας 61χρονος κτηνοτρόφος, πατέρας πέντε παιδιών, και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του οι οποίες έως τώρα ήταν άκαρπές.

Όπως σημείωσε ο κ. Ταφύλλης, βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση μεταφοράς δύο ασθενών από την Κάνδανο, μέσω Παλαιοχώρας, γα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χανίων. Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη επιχείρηση, καθώς οι δρόμοι έχουν κυριολεκτικά καταστραφεί.

Οι ζημιές που έχει αφήσει πίσω της η κακοκαιρία είναι τεράστιες, ενώ σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, «ούτε 100 εκατ. ευρώ δεν φτάνουν» για την αποκατάσταση των καταστροφών μόνο στον νομό Χανίων.

«Η εντολή του Πρωθυπουργού είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες άμεσα για να αποκατασταθούν τα δίκτυα και οι ζημιές στο νησί», τόνισε το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη στα Χανιά ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Τεράστιες καταστροφές στην Κρήτη λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα
1

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Όλα τα βουνα της Κρήτης είναι φαλακρά και αποψιλωμένα από υπερβόσκηση αιώνων. Τι περιμένατε να γίνει δηλαδή; Περιορίστε τα κατσίκια για να μην έχετε τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.