Σαράντα προσφυγόπουλα επισκέφθηκαν σήμερα το Μουσείο της Ακρόπολης

Σαράντα προσφυγόπουλα επισκέφθηκαν σήμερα το Μουσείο της Ακρόπολης Facebook Twitter
0

Το Μουσείο της Ακρόπολης υποδέχθηκε σήμερα το πρωί σαράντα παιδιά πρόσφυγες από το κέντρο φιλοξενίας Σχιστού.

Στην είσοδο του Μουσείου τα παιδιά υποδέχθηκε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λυδία Κονιόρδου και ο Διευθυντής του Μουσείου της Ακρόπολης, Δημήτρης Παντερμαλής, οι οποίοι μάλιστα τα προετοίμασαν με λίγα λόγια για τα εκθέματα που θα έβλεπαν.

Σαράντα προσφυγόπουλα επισκέφθηκαν σήμερα το Μουσείο της Ακρόπολης Facebook Twitter

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού συνεχίζοντας τη συνεργασία του για το ζήτημα του Προσφυγικού με τον ελβετικό πολιτιστικό οργανισμό Flux Laboratory, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και το International Children's Network, φιλοξένησε τα παιδιά για δύο περίπου ώρες στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ξεναγήθηκαν από τους αρχαιολόγους του Μουσείου, έμαθαν για την ιστορία του μουσείου, του ναού του Παρθενώνα και την καθημερινότητα της αρχαίας Αθήνας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM