Ρέθυμνο: Σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ι. Τζανιδάκη

Ρέθυμνο: Σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ι. Τζανιδάκη Facebook Twitter
0

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, της πολιτικής αλλά και των τοπικών αρχών και φορέων απ΄ όλη την Κρήτη, βρίσκονται στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, όπου έχει τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, ο οποίος βρήκε τον θάνατο μετά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

 

Στην περιοχή αναμένονται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, και ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, προκειμένου να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα τελεστεί στις 18.00 μ.μ., χοροστατούντος του μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM