Ραφήνα: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 41χρονου – Το χρονικό της υπόθεσης

Ραφήνα: Στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία 41χρονου – Το χρονικό της υπόθεσης Facebook Twitter
0

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για την ανθρωποκτονία 41χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Πέμπτης σε αγροτεμάχιο στη Ραφήνα.

Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση είναι ένας 46χρονος Αλβανός, γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, ο οποίος φέρεται να χρησιμοποιούσε πολλαπλές ταυτότητες. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Μαζί του συνελήφθησαν δύο ακόμη άνδρες –ένας 39χρονος και ένας 26χρονος επίσης από την Αλβανία– οι οποίοι φέρονται να τον συνόδευαν και κατηγορούνται για συνέργεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα είχε ραντεβού με τους τρεις άνδρες στην Αρτέμιδα. Επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του 46χρονου και λίγο αργότερα, στη συμβολή των οδών Πεύκων και Αρίωνος, ξέσπασε έντονο επεισόδιο, πιθανότατα για ναρκωτικές διαφορές. Ο 46χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον 41χρονο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να διαφύγει αλλά κατέρρευσε λίγα μέτρα μακριά, ενώ οι τρεις δράστες εξαφανίστηκαν.

Το κινητό «ξεκλείδωσε» την υπόθεση

Καθοριστικής σημασίας για την ταυτοποίηση των δραστών υπήρξε το κινητό τηλέφωνο του θύματος, από το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν τα στοιχεία των προσώπων με τα οποία θα συναντιόταν πριν από τον φόνο. Έτσι εντοπίστηκε η ταυτότητα του 46χρονου, του οποίου η φωτογραφία διανεμήθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις.

Το βράδυ της Πέμπτης, ύστερα από σήμα για πιθανό πτώμα σε διαμέρισμα Airbnb στα Γλυκά Νερά, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης πήγαν στην οδό Αλκυονίδος. Εκεί, με τη βοήθεια της ιδιοκτήτριας, επιχείρησαν να ανοίξουν το διαμέρισμα. Τελικά, βγήκε από μέσα ο 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Χρήματα με κηλίδες αίματος στην κατοχή του

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του βρέθηκε το κλειδί του οχήματος που είχε χρησιμοποιηθεί στη μεταφορά του θύματος, ενώ εντοπίστηκε και πορτοφόλι με χαρτονομίσματα που έφεραν ίχνη αίματος.

Έξω από το διαμέρισμα ήταν σταθμευμένο ακόμη ένα αυτοκίνητο, που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε κάτοικο της Σερίφου. Το όχημα ερευνήθηκε από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, ενώ ο ιδιοκτήτης του δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Βορειοανατολικής Αττικής.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM