Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. - Νέα στοιχεία για τα θύματα

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. - Νέα στοιχεία για τα θύματα Facebook Twitter
Φωτ.: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι η έρευνα όσον αφορά στο στυγερό έγκλημα που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας στη Λούτσα, με έξι άτομα να πέφτουν νεκρά ύστερα από πυροβολισμούς.

Περί τις 19:00, τα έξι άτομα έπεσαν νεκρά - τα πέντε εντός οχήματος και το έκτο σε κοντινό σημείο - στην οδό Αρίωνος, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Από την έρευνα που έγινε στο σημείο, το οποίο παραμένει αποκλεισμένο μέχρι και τώρα, εντοπίστηκαν περισσότεροι από 25 κάλυκες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι οποίοι έχουν μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζονται.

Μεταξύ άλλων, θα φανεί εάν τα όπλα έχουν χρησιμοποιεί ξανά στο παρελθόν. 


Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Τα πρώτα στοιχεία για τα θύματα

Τα θύματα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ίδιας πηγής, φαίνεται πως έχουν καταγωγή από την Τουρκία, αλλά είχαν πάνω τους πλαστές ταυτότητες.

Τα έγγραφα αυτά τους εμφάνιζαν ως Γάλλους πολίτες.

Ακόμα, οι πινακίδες του οχήματος στο οποίο βρέθηκαν νεκροί ήταν πλαστές γερμανικές και κολλημένες με σελοτέιπ.

Σημειώνεται πως ο μόνος που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο ήταν ο οδηγός, αλλά έπεσε και αυτός νεκρός σε μικρή απόσταση, φέροντας πολλά τραύματα από πυροβολισμούς από μικρή απόσταση. 

Πυροβολισμοί στη Λούτσα: Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. - Νέα στοιχεία για τα θύματα Facebook Twitter
Φωτ.: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τι εξετάζουν οι αρχές για τους πυροβολισμούς

Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έρευνα για να διαλευκανθεί εάν είχε δοθεί κάποιο ραντεβού μεταξύ των νεκρών κι άλλων ατόμων, μέλη συμμοριών, και εκείνοι να τους σκότωσαν.

Άλλο ένα σενάριο είναι να πήγαιναν προς κάποιο σπίτι στην περιοχή και να στήθηκε ενέδρα θανάτου στο δρόμο. 

Η αστυνομία ψάχνει υλικό από κάμερες ασφαλείας, που μπορεί να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.

Εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρχει κάποιο κρησφύγετο στην περιοχή, αλλά και πρέπει να απαντηθεί γιατί επιλέχτηκε η εν λόγω περιοχή - σε περίπτωση που υπήρχε «ραντεβού». 

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ελλάδα / Τροχαίο στο Αγρίνιο: «Δεν ήταν σε κατάσταση ούτε να τον δούμε» λέει ο πατέρας του 21χρονου - Ερευνάται η εμπλοκή και τρίτου ΙΧ

Οι γονείς του 21χρονου εργάζονται στο τοπικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο νεαρός και ειδοποιήθηκαν ότι ο νεκρός άνδρας που απανθρακώθηκε, ήταν το παιδί τους
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM