Πυρκαγιές σε Πλαταιές Βοιωτίας και Δυτική Αχαΐα

Πυρκαγιές σε Πλαταιές Βοιωτίας και Δυτική Αχαΐα Facebook Twitter
Eurokinissi / Φωτό Αρχείου
0

Συναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι της Δευτέρας στις πυροσβεστικές Αρχές μετά από πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε δύο μέτωπα στη Βοιωτία και την Αχαΐα.

Ειδικότερα, το ένα μέτωπο της πυρκαγιάς εκδηλώθηκε σε ελαιώνα μεταξύ των Πλαταιών στη Βοιωτία και Ερυθρών Αττικής.
Για την κατάσβεσή της ενεργοποιήθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Θήβα.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της πυρκαγιάς ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το μέτωπο επεκτείνεται προς το βουνό.

Παράλληλα, το δεύτερο μέτωπο που ξέσπασε τη Δευτέρα καίει δάσος στη Δυτική Αχαΐα.

Συγκεκριμένα, η φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα Λαρισού, του δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Επί τόπου επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ έχει δοθεί εντολή απογείωσης σε δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM