ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Ψινάκης για την πυρκαγιά στο Μάτι: Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα

Ψινάκης για την πυρκαγιά στο Μάτι: Η αλήθεια θα φανεί πάρα πολύ σύντομα Facebook Twitter
0

«Η αλήθεια θα λάμψει πάρα πολύ σύντομα» ήταν η απάντηση του Δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη στην ερώτηση γιατί δεν παραιτείται από τη θέση του όπως ζητάει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Star, o κ. Ψινάκης ανέφερε ότι «ο πόνος αυτή τη στιγμή είναι πολύ μεγάλος» και πρόσθεσε ότι «οι συνέπειες της καταστροφής που έχουν συντελεστεί στον τόπο μας είναι ανυπολόγιστες. Δεν θα προσθέσω τίποτε παραπάνω από αυτά που έβγαλα στην ανακοίνωσή μου».

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Μαραθώνα ζήτησε την παραίτηση του δημάρχου Ηλία Ψινάκη, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασής του που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή. 

Είκοσι πέντε από τους συνολικά 33 συμβούλους καταλογίζουν σοβαρές ευθύνες στον δήμαρχο, για τη διαχείριση της καταστροφής μετά τη φονική πυρκαγιά της προηγούμενης Δευτέρας, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 89 ανθρώπους.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει ξεκαθαρίσει με ανακοίνωσή του ότι δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν την έκτακτη συνεδρίαση έκανε λόγο για «αντισυνταγματική διαδικασία που δεν προβλέπεται από κανέναν νόμο», χαρακτηρίζοντας του συμβούλους που τον εγκαλούν «καιροσκόπους, υπόδικους και κατάδικους με μικροπολιτικά κίνητρα».

 
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ