Πρόστιμα στον ιδιοκτήτη και πελάτες ταβέρνας

Πρόστιμα στον ιδιοκτήτη και πελάτες ταβέρνας Facebook Twitter
0

Πρόστιμα συνολικού ύψους 5.000 ευρώ, επέβαλαν χθες αστυνομικές αρχές στους ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων εστίασης στη Θεσσαλονίκη, γα παράβαση των κανόνων λειτουργίας, στο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οοι αστυνομικές αρχές επέβαλαν 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Ντεπώ, καθώς και 15ήμερη αναστολή λειτουργίας για εξυπηρέτηση εντός του καταστήματος δύο καθήμενων πελατών. Σημειώνεται πως και στους καθήμενους πελάτες επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο.

Πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ, επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ στην Τριανδρία, για παραβίαση του μέτρου απαγόρευσης της μουσικής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΩΓΩ ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ ΤΡΑΙΑΝΟΣ ΔΕΛΛΑΣ

Ελλάδα / Γωγώ Μαστροκώστα: Ο συγκινητικός επικήδειος του Τραϊανού Δέλλα - «Πάλι εσένα θα ερωτευόμουν»

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε για την αγάπη που ένιωσε από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε, για τη δημιουργία της οικογένειάς τους και τον ερχομό της κόρης τους, αλλά και για τις δύσκολες περιόδους που βίωσαν μαζί
THE LIFO TEAM