Πρόσκρουση του επιβατηγού «Super Ferry II» στο λιμάνι της Άνδρου

Πρόσκρουση του επιβατηγού «Super Ferry II» στο λιμάνι της Άνδρου Facebook Twitter
0

Στο λιμάνι της Άνδρου προσέκρουσε σήμερα το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Super Ferry ΙΙ» κατά τους χειρισμούς κατάπλου του.

Από την πρόσκρουση δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός μεταξύ των 80 επιβατών, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, ενώ στο πλοίο προκλήθηκε, κατά δήλωσή του πλοιάρχου, πολύ μικρή εισροή υδάτων στο διαμέρισμα του τιμονιού.

Ο απόπλους του πλοίου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Μύκονο-Τήνο-Άνδρο-Ραφήνα απαγορεύθηκε μέχρι την αποκατάσταση της ζημιάς, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Θεολόγος».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Θα προσπαθήσουμε για την ασφάλεια των παιδιών και την αλλαγή νοοτροπίας»

Ελλάδα / Ψυχολόγοι μεταβαίνουν στα Βορίζια: «Τα παιδιά δεν πρέπει να αποτελούν αγωγούς συγκρούσεων»

«Θα προσπαθήσουμε για την προστασία της ψυχοσυναισθηματικής τους κατάστασης και την αλλαγή νοοτροπίας στην κοινότητα», λέει μέλος της ειδικής διεπιστημονικής επιτροπής που έχει κληθεί να μεταβεί στα Βορίζια
LIFO NEWSROOM