NEO VIDCAST

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός και άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Προφυλακιστέος ο αστυνομικός και άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών Facebook Twitter
0

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια Διαφθοράς, ο αστυνομικός και άλλοι τέσσερις συγκατηγορούμενοί του, στην υπόθεση του κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών σε Αττική, Θεσσαλία και Πελοπόννησο.

Μετά από πολύωρη διαδικασία που διήρκησε πάνω από 12 ώρες, ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά κατηγορουμένων για συμμετοχή στο κύκλωμα, με τους πέντε από αυτούς να κρίνονται προσωρινά κρατούμενοι.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν για δύο κατηγορούμενους, έναν 45χρονο από την Σπάρτη και μία 34χρονη, ότι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 1.000 ευρώ στον καθένα.

Όλοι οι κατηγορούμενοι φέρεται να αρνούνται την δράση που τους αποδίδεται στην ογκωδέστατη δικογραφία, με την πλειονότητα τους να υποστηρίζει πως είναι χρήστες και όχι έμποροι ναρκωτικών. Αυτό φέρεται να ανέφερε στην ανακρίτρια και ο 31χρονος γιος πρώην ευρωβουλευτή με καταγωγή από τη Θεσσαλία.

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται πως είχε εισχωρήσει στο κύκλωμα εν αγνοία των ανωτέρων του, με σκοπό να καταφέρει να το εξαρθρώσει.

Στην υπόθεση είναι εμπλεκόμενος άλλος ένας αστυνομικός, ενώ καταζητούνται δύο πρόσωπα, ο ένας εκ των οποίων φαίνεται να είχε αρχηγικό ρόλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM