Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ισχυρών ανέμων

Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ισχυρών ανέμων Facebook Twitter
eurokinissi
0

Προβλήματα έχουν προκληθεί σε κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν κατά τόπους τα 8 και από τη νύχτα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά τα 9 μποφόρ.

Κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα, ενώ δεν θα πραγματοποιηθεί από τη Ραφήνα, το δρομολόγιο του ταχύπλοου καταμαράν «flying cat 3» για Τήνο, Μύκονο, Νάξο.

Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί από το λιμάνι του Πειραιά το δρομολόγιο του καταμαράν SANTORINI PALACE για Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Θήρα, Ηράκλειο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

Ελλάδα / Μετρό Θεσσαλονίκης: Ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα οι δοκιμές για την επέκταση έως Καλαμαριά

«Έχουν ήδη παραδοθεί 4 από τους καινούργιους συρμούς που θα έρθουν για να καλύψουν και το καινούργιο δίκτυο» αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης
LIFO NEWSROOM