24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Πρεζεράκος: «Θα γιορτάσουμε διαφορετικά, αλλά ήδη βλέπουμε φως στο τούνελ»

Πρεζεράκος: «Θα γιορτάσουμε διαφορετικά, αλλά ήδη βλέπουμε φως στο τούνελ» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα ενημέρωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος.

Κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Τετάρτης, σημείωσε μεταξύ άλλων πως τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται «γιατί τα όπλα της Δημόσιας Υγείας είναι αποτελεσματικά», καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες «να κλείσουν τα αυτιά σε κάθε παραπληροφόρηση». 

«Θα γιορτάσουμε διαφορετικά τα Χριστούγεννα, ήδη όμως βλέπουμε φως στο τούνελ» σημείωσε σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Ο Παναγιώτης Πρεζεράκος εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η Ελλάδα τα έχει καταφέρει καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού σε σύγκριση με άλλες χώρες, κάνοντας ειδική αναφορά στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων, η οποία «αποτελείται από 31 άτομα και έχει πραγματοποιήσει από την αρχή της πανδημίας 131 συνεδριάσεις, με μέση διάρκεια 3,5 με 4 ώρες».

«Τα πράγματα έχουν αρχίσει να βελτιώνονται. Τα όπλα της δημόσιας υγείας είναι αποτελεσματικά. Ακολουθώντας τις συστάσεις έχουμε τα αποτελέσματα αυτά που συγκριτικά με άλλες χώρες είναι καλύτερα», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την υπεύθυνη συμπεριφορά που είχαμε ως τώρα. «Υπομονή, έμεινε λίγος χρόνος από δω και πέρα», κατέληξε. 

Ελλάδα
0

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη, ένας χρόνος μετά: Το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Ελλάδα / Τέμπη, ένας χρόνος μετά: Το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Έναν χρόνο μετά, σήμερα, το δυστύχημα των Τεμπών αποτελεί μια από τις πιο πένθιμες σελίδες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Μια υπόθεση, ένα έγκλημα – όπως το χαρακτηρίζει η κοινή γνώμη – που χρήζει διαλεύκανσης, ώστε να μην ξανασυμβεί.
NEWSROOM